Maatschappelijk-diaconale activiteiten in het Hofje worden georganiseerd door de werkgroep Hovelingen (inloop, maaltijden). De Hovelingen van de Gasthuiskerk en de Kruiskerk (Andries van der Kaaden en Abne Herrebout) willen om de week een zondagslunch organiseren in het Hofje. Hier zijn de bezoekers van de Inloop van harte welkom en ook de leden van de Gasthuiskerk en de Kruiskerk, mede ter compensatie van het koffiemoment na de kerkdienst, wat nu is weggevallen. Ook willen tegemoet komen aan de wens om als kerkelijke gemeentes elkaar meer te ontmoeten. Het gaat op inschrijving met een maximum van 20 personen voor 30 augustus, 13 september en 27 september van 12.30 - 14.00 uur. Op de tussenliggende zondagen wordt de lunch georganiseerd voor de Nieuwe Kerkgemeente
• Je kunt je opgeven voor de lunch m.v.v. naam, aantal personen en telefoonnummer (i.v.m. eventueel contactonderzoek) op de intekenlijst bij de Inloop van het Hofje, via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Andries van der Kaaden 06-26339472.
• Je kunt je opgeven als vrijwilliger om soep te koken bij Andries.
• Volg verder de Activiteiten van de Hovelingen op www.hofjeonderdentoren.nl
Onderstaande over de lunch op zondag staat vermeld op de website:
We zijn weer gestart met een ‘coronaproof’ lunch. Dat betekent dat wij u vragen zelf uw brood mee te nemen. U bent dan de enige die het aanraakt. Wij zorgen voor soep en koffie en thee. We zitten op anderhalve meter afstand van elkaar. Het is gebleken dat het dan toch gezellig is. We kunnen maximaal 20 mensen ontvangen.
Wij vragen u om u van tevoren op te geven. We houden bij wie aan de beurt is geweest. Mocht u onverhoopt teleurgesteld worden omdat het vol is, dan staat u de volgende keer bovenaan de lijst.