A.s. zondag 29 november is het de eerste adventzondag. In beide diensten zal ds. Bert Renkema voorgaan.
‘s Ochtends ronden we de prekenserie over de Tabernakel af en gaat het over de ark van het verbond.
‘s Middags vervolgen we de reeks uit het bijbelboek Openbaring en is hoofdstuk 12 aan de beurt.

Zondag 6 december (tweede advent) gaat ‘s ochtends ook ds. Bert Renkema voor. Hij zal preken over een man met een rode mantel op een wit paard (Openbaring 19).
‘s Middags gaat ds. Yoo Eun Seong voor uit de GKV Vlissingen.
Tegelijkertijd is er dan ‘s middags in de Kruiskerk een jongerendienst waarvoor ook de jongeren (16-) van de Gasthuiskerk zijn uitgenodigd (neem voor aanmelding even contact op met je clubleiding). Ds. Afinus de Vries zal preken over het thema ‘Onderweg naar Kerst’.