kleurplaatZondagmorgen gaat het in de kerkdienst over de Here Jezus die naar Jeruzalem gaat: op een ezel. De mensen zingen voor Hem, zwaaien met takken en gooien hun jassen op de weg (Matteüs 21: 1-17). Er zal ook weer een speciaal moment voor de kinderen zijn.

Willen jullie samen met je vader of moeder ervoor zorgen dat de kleurplaat die je hier kunt downloaden dan uitgeprint is? Zorg dat je genoeg kleurpotloden klaarlegt zodat je onder de kerkdienst je kleurplaat zo mooi mogelijk inkleurt. Je kunt natuurlijk ook stukjes stof plakken op de kleren die op de weg liggen of takjes op boom. Maak er iets moois van!

Tot zondag, dominee Afinus de Vries.

Luister ook op 1 april weer naar “woorden van troost en hoop” via de PODCAST van de Gasthuiskerk te Middelburg,

Iedere woensdag vanaf 19.00 uur is deze te beluisteren op: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253.

Zondagmorgen gaat de preek over de storm op het meer (Marcus 4: 35-41). Voor de preek zal er een moment zijn voor de kinderen. Het is de bedoeling dat de kinderen dan ook meedoen. Willen jullie samen met papa en mama ervoor zorgen dat jullie alvast een bootje van papier hebben gevouwen? Hoe je dat doet, kun je op internet vinden, bijvoorbeeld hier:https://youtu.be/c8hj6WKhz8w. Zorg je ervoor dat je bootje alvast gevouwen is en dat je een pen en potloden klaar hebt liggen?
Tot zondag, ds. Afinus de Vries.

Omdat het leven in sommige opzichten nu erg verandert en er toch behoefte is aan onderling meeleven, heeft de kerkenraad gezocht naar een oplossing om buitenom de reguliere kerkdiensten te bevorderen dat we oog houden voor elkaar. Daarbij is de suggestie opgepakt om op de woensdagavond (te beginnen op woensdag 25 maart) een korte uitzending te gaan starten waardoor m.n. het onderlinge contact binnen de gemeente bevorderd wordt.

Vanavond, woensdag 25 maart, is de eerste uitzending beschikbaar van Onderling Contact.

De uitzending staat online vanaf 19.00 uur en is daarna op elk willekeurig moment te beluisteren via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

Het is een zgn. podcast; vanavond dus podcast nr.1.

U kunt deze uitzending op drie manieren beluisteren:

• • Via de Kerktelefoon → U heeft hiervoor een ontvanger nodig. Kiest u dan voor uitzending terugluisteren van vanavond.
  • • Via computer of tablet  → U heeft hiervoor een computer/tablet met internetaansluiting nodig. Op uw computer hoeft u niets te installeren. U kunt de uitzending vinden in de lijst met kerkdiensten en daar beluisteren.
  • • Via mobiele telefoon → U heeft hiervoor een smartphone nodig. De kerkomroep app kunt u vanuit de App Store (Apple) of Play Store (Android) en installeren op uw iPhone of iPad.
  • In de weekbrief van a.s. vrijdag zullen we de uitzending van volgende week woensdag (1 april) aankondigen.

Als er suggesties zijn voor de volgende uitzending, verneemt ds. Bert Renkema die graag!

Luistert u vanavond na 19.00 uur mee en geeft u het zo mogelijk nog door aan anderen in de gemeente?

Hartelijk dank!

Scriba

Time4God logo

Every second Sunday of the month you can attend a church service in English. We would love to meet you there! It starts at 19.30 in the Gasthuiskerk, Middelburg.

Coming Sunday, March 8,19.30 you are most welcome to attend another 'Time4God' church service (Gasthuiskerk, Lange Delft 94 Middelburg)
The service will be led by Rahman Yakubu. Rahman, originally from Ghana, now lives with his wife Nelleke and 3 daughters in Middelburg.
He is involved in missionary work and is a Lecturer at Tyndale Theological Seminary in Badhoevedorp.

We hope to meet many of you during the service or after, while enjoying a nice cup of coffee or tea.

Music will come from a temporary band with Ad Maris playing the piano.

photo t4g

zo apr 05 @09:30 - 10:45AM