Omdat het leven in sommige opzichten nu erg verandert en er toch behoefte is aan onderling meeleven, heeft de kerkenraad gezocht naar een oplossing om buitenom de reguliere kerkdiensten te bevorderen dat we oog houden voor elkaar. Daarbij is de suggestie opgepakt om op de woensdagavond (te beginnen op woensdag 25 maart) een korte uitzending te gaan starten waardoor m.n. het onderlinge contact binnen de gemeente bevorderd wordt.

Vanavond, woensdag 25 maart, is de eerste uitzending beschikbaar van Onderling Contact.

De uitzending staat online vanaf 19.00 uur en is daarna op elk willekeurig moment te beluisteren via https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

Het is een zgn. podcast; vanavond dus podcast nr.1.

U kunt deze uitzending op drie manieren beluisteren:

• • Via de Kerktelefoon → U heeft hiervoor een ontvanger nodig. Kiest u dan voor uitzending terugluisteren van vanavond.
  • • Via computer of tablet  → U heeft hiervoor een computer/tablet met internetaansluiting nodig. Op uw computer hoeft u niets te installeren. U kunt de uitzending vinden in de lijst met kerkdiensten en daar beluisteren.
  • • Via mobiele telefoon → U heeft hiervoor een smartphone nodig. De kerkomroep app kunt u vanuit de App Store (Apple) of Play Store (Android) en installeren op uw iPhone of iPad.
  • In de weekbrief van a.s. vrijdag zullen we de uitzending van volgende week woensdag (1 april) aankondigen.

Als er suggesties zijn voor de volgende uitzending, verneemt ds. Bert Renkema die graag!

Luistert u vanavond na 19.00 uur mee en geeft u het zo mogelijk nog door aan anderen in de gemeente?

Hartelijk dank!

Scriba