Zondag 18 april
9.30 uur Ds. Afinus de Vries - uitzending vanuit de Kruiskerk
16.30 uur Ds. Bert Renkema - uitzending vanuit de Gasthuiskerk

De aangekondigde maatregelen, onderstreept door de adviezen die we vanuit het landelijk kerkverband ontvingen, vragen om ingrijpende beslissingen t.a.v. de kerkdiensten. Het moderamen heeft daarom besloten om alle kerkdiensten gedurende de periode van lockdown online te verzorgen, dus zonder aanwezige kerkgangers. Daarvoor zijn - net als in de eerste periode van lockdown - afspraken gemaakt met de Kruiskerk. De uitzendingen zijn afwisselend vanuit beide kerkgebouwen.

Kerkdiensten - waar en hoe?
De kerkdiensten vanuit zowel de Kruiskerk als de Gasthuiskerk zijn live te volgen via www.gasthuiskerk.nl/live .
Wie de diensten later nog eens terug wil zien, kan terecht op www.gasthuiskerk.nl/gemist .

Collecten
De collecten zijn a.s. zondag 18 april voor de diacononie (collecte 1) en de kerk (collecte 2). De diaconale collecte is bestemd voor Kerk en Israël.
Op zondag 25 april is de diaconale collecte voor Compassion.
Givt

Voor de collecten kunt u de GiVT-app te gebruiken. In die app is het een kwestie van ‘de Gasthuiskerk Middelburg’ kiezen uit de lijst met doelen, een bedrag voor collecte 1 invullen en een bedrag voor collecte 2, en op de knop voor ‘bevestigen’ klikken.

(De QR-code om bij te dragen aan de collecten in de Gasthuiskerk)

Live meeluisteren (alleen geluid) diensten Gasthuiskerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

De komende weken zullen de volgende predikanten voorgaan:

18-apr

Kruiskerk

AS de Vries

25-apr

AS de Vries

Kruiskerk

B de Bruin (PKN)

2-mei

9-mei

GC den Hertog

GC den Hertog

13-mei  9.30    Gasthuiskerk  EB Renkema         Hemelvaart

16-mei

HP Brandsma

HP Brandsma

23-mei

30-mei

EB Renkema

Kerkdienst voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of functiebeperking

Bij dezen willen we meedelen, dat we als comm. bijzonder kerkenwerk Walcheren hebben besloten om alle geplande diensten van dit jaar te annuleren i.v.m. alle maatregelen die de corona met zich meebrengt. We hopen dit het volgende jaar weer te kunnen oppakken.

Time4God - Engelstalige dienst

Services in 2020/2021

13 September, with Rob Lens van Rijn
11 October, Rahman Yakubu