Kerkdiensten op zondag 2 augustus

Zondag 2 augustus is in beide dienst prof. J.W. Maris de gastpredikant.
Bekijk hier de liturgie voor de morgendienst

Op zondag 9 augustus is onze eigen predikant ds. Bert Renkema weer terug van vakantie.
De voor deze diensten genodigde gemeenteleden dienen zich uiterlijk maandagavond voorafgaande aan de kerkdienst aan te melden bij de contactpersonen voor die dienst.
Bent u deze weken te gast in Zeeland en wilt u één van de zondagse erediensten bijwonen, dan kunt u zich uiterlijk maandagavond voorafgaande aan de kerkdienst zelf aanmelden bij de scriba (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp ‘aanmelden’).

Kerkdiensten - waar en hoe?
De kerkdiensten vanuit de Gasthuiskerk zijn live te volgen via www.gasthuiskerk.nl/live .
Wie de diensten later nog eens terug wil zien, kan terecht op www.gasthuiskerk.nl/gemist .

De collecten zijn op zondag 2 augustus bestemd voor Sta Op Zorg en de kerk.
Op 9 augustus voor I.C.F. Rotterdam en de kerk.

Live meeluisteren diensten Gasthuiskerk: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10253

.

Kerkdienst voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of functiebeperking

Time4God - Engelstalige dienst